FCM fik point mod topholdet FCN på straffe i 11. overtids-minut

FC Midtjylland reddede sig et meget værdifuldt point med 1-1 mod ude mod FC Nordsjælland takket være et mål scoret i 11. minut af dommerens tillægstid i anden halvleg.

Efter at have tjekket med VAR besluttede dommer Sandi Putros at tildele FC Midtjylland et straffespark på hands i straffesparksfeltet mod FCNs Adamo Nagul.

FCMs Evander sikkert konverterede sikkert det store tilbud til et mål.

FC Nordsjællands tophold havde bragt sig foran i første halvleg på et mål af den ghanesiske angriber Ernest Nuamah.

I anden halvleg havde Mads Hansen en stor chance for at fordoble føringen, da han kom alene med FCM-målmand Jonas Lössl. Men FCN-spilleren ramte ved den lejlighed overliggeren.

FCN gav i øvrigt debut til den tidligere Vejle-spiller, Wahid Faghir, som nordsjællænderne har lejet af tyske VfB Stuttgart med købsoption.

Wahid Faghir var efter kampen ikke afvisende over for et længere engagement med Superligaens førerhold.