20. okt. 2023 - 13:15

Farhad fundet: Ny reagerer politiet på oplysningenTorsdag meldte familien til Farhad ud, at de havde været i kontakt med ham og vidste, hvor han befandt sig. Nu reagerer politiet på oplysningen

Presse-fotos.dk rettede torsdag henvendelse til Sydøstjyllands Politi i forbindelse med, at onklen til Farhad meddelte, at familien havde været i kontakt med ham.

På den baggrund ser Sydøstjyllands Politi sig nu nødsaget til at kommentere på omtalen i medierne.

“Indledningsvist vil jeg gerne sige, at hvis Farhad er genfundet er det naturligvis meget glædeligt. Vi har siden familien offentliggjorde de nye oplysninger i eftersøgningen af Farhad arbejdet på at få verificeret disse og med henblik på at kunne vurdere, hvad de eventuelt giver anledning til i forhold til den videre eftersøgning. Det arbejder vi fortsat på,” siger chefpolitiinspektør Brian Fussing.

SE OGSÅ: FAMILIEMEDLEM MELDER UD: ‘VI HAR FUNDET FARHAD’

Politiet kan på baggrund af arbejdet på nuværende tidspunkt ikke selv med sikkerhed be- eller afkræfte oplysninger om hans rejseruter, kontakt og andre forhold. Det er kun oplysningerne, som politikredsen selv har meldt ud i offentligheden indtil nu, som politiet kan bekræfte.

’Sydøstjyllands Politis interesse i sagen er nu at opnå sikre oplysninger, der kan føre til afslutning af den eftersøgningssag, der har været under behandling, siden vi modtog en skriftlig anmeldelse om, at Farhad var forsvundet tilbage i begyndelsen af 2022’ slutter chefpolitiinspektør Brian Fussing.

Under alle omstændigheder fortalte onklen til Farhad torsdag, at familien havde været i kontakt med ham, og at han befandt sig med en migrantgruppe i Serbien. Læs mere om det HER.

Farhad bekræfter over for sin onkel, at det er ham på dette billede, som Sydøstjyllands Politi tidligere har udgivet i forbindelse med eftersøgningen af ham