19. okt. 2023 - 12:38

Familiemedlem melder ud: ‘Vi har fundet Farhad’Den 17-årige Farhad Tober har været forsvundet sporløst i 18 måneder. Men ifølge hans onkel er han nu fundet

I foråret 2022 forsvandt Farhad Tober efter en politiaktion, og siden da har hans familie ikke hørt fra ham.

Annonce

Men det er der nu lavet om på, hvis man skal tro hans onkel. Farhad befinder sig nemlig angiveligt i Serbien.

“Vi har fået kontakt til ham gennem en gruppe migranter, som han er sammen med. Jeg har talt med ham, og han siger, han er okay. Men han er også ked af det. Han græd meget. Han undskyldte for det, men han synes også, det var den bedste beslutning at blive væk,” siger Sulaiman Ibrahim, der er onkel til Farhad, til Ekstra Bladet.

Mediet har forsøgt at få svar på, hvorfor Farhad ikke har kontaktet familien før nu, men det kan hans onkel ikke svarer tydeligt på, skriver avisen.

Men Farhad er angiveligt blevet væk så længe, fordi han var bange for politiet.

Annonce

(Artiklen fortsætter under billedet)

Farhad bekræfter over for sin onkel, at det er ham på dette billede, som Sydøstjyllands Politi tidligere har udgivet i forbindelse med eftersøgningen af ham

Onklen fortæller, at Farhad lige nu er sammen med en migrantgruppe i Serbien, men at de bevæger sig mod det østlige Tyskland.

Når Farhad når det sted, vil han igen kontakte familien.

Derfor tager de nu tilbage til Danmark og venter. Familien fortæller til Ekstra Bladet, at de glæder sig til at høre fra ham igen og hente ham, men at de selvfølgelig er bekymret for den lange rejse, han skal ud på.

Annonce

SE OGSÅ: HUNDREDEVIS SAMLES I FAKKELOPTOG FOR FORSVUNDNE FARHAD

Sagen med Farhad er særligt kommet i offentlighedens søgelys efter en DR-dokumentar ‘Forfulgt af politiet?’ netop har haft premiere.

Her står familien til Farhad frem og fortæller, at de føler sig chikaneret af politiet. Noget som politiet selv afviser.

I dokumentaren fremgår det, at Farhad ifølge hans familie har været bange for politiet.

Han blev sidst set den 9. april 2022, hvor han flygter ud af familiens hus.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER