19. jul. 2022 - 17:50

Fangeflugt: Politiet efterlyser to personerMidt- og Vestsjællands Politi efterlyste sent tirsdag eftermiddag to fanger, der var flygtet fra Stevnsfortet.

“Stevns: Fangeflugt fra Stevnsfortet. Vi leder i øjeblikket efter to fanger, der begge for kort tid siden flygtede fra Stevnsfortet. Ser du den ene / dem så ring 114 med det samme. Vi er tilstede i Stevns i øjeblikket og leder aktivt efter dem begge,” skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Over for presse-fotos.dk oplyser politiet, at borgerne i området ikke behøver at være bekymrede. De to personer vurderes ikke som farlige.

Politiet ønsker ikke at oplyse identiteten på de to flygtede personer, hvad de sidder inde for, og hvorfor de var på Stevnsfortet.

“Men vi vil gerne have fat i dem,” siger vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi, som senere opdaterede med følgende tweet:

“Begge er iklædt mørkt tøj. Flere borgere har rettet henvendelse allerede. Stor ros for det. Vi er meget taknemmelige for alle de oplysninger der kan hjælpe os med at pågribe dem igen.”