28. jul. 2022 - 15:34

Familien er meget bekymret: Ingen livstegn i over to ugerOPDATERING 02/08: Den 29-årige mand har nu givet livstegn fra sig og fortalt, at han er okay. Derfor har Presse-fotos.dk valgt at fjerne mandens billede og navn fra artiklen.

Nordjyllands Politi udtaler i forbindelse med fundet af manden:

Annonce

”Da den 29-årige mand er truffet i live i Tyskland, hvor han har taget ophold af egen fri vilje, har vi intet grundlag for at mistænke, at der er sket en forbrydelse i forbindelse med hans afrejse ud af landet. Derfor aflyser vi vores efterlysning af ham,” siger Politikommissær Simon Hjorth Jacobsen fra Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser nu offentligt en ung mand, der ikke har givet livstegn fra sig i mere end to uger

Både Nordjyllands Politi og Københavns Politi efterlyser en 29-årig mand, der har været forsvundet siden onsdag den 13. juli, hvor han om eftermiddagen blev set på banegården i Aalborg. Her var han kortvarigt i kontakt med Nordjyllands Politi og fortalte, at han var på vej videre med toget mod København.

Et vidne har senere set den 29-årige stige ombord på toget.

Annonce

Den 29-årige mand var senest kontakt med sin familie den 11. juli, og de er utrolig bekymret, oplyser politiet.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’

Den 29-årige mand fra Nordirland og rejser muligvis med fotoudstyr, da han er amatørfotograf. Han er 160 til 170 centimeter høj, lys i huden med fregner, rødbrunt hår og muligvis skægstubbe. Hans ar over begge sine øjenbryn kendetegner ham særligt.

Hvis du har oplysninger om den 29-åriges færden eller øvrige informationer i sagen, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på 1-1-4.

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER