Forældredrab i bil: ‘Børnene ligger i respirator’

I forbindelse med efterforskningen af den ulykke, som lørdag morgen kostede tre mennesker livet, søger Nordsjællands Politi flere vidner.

To børn ligger fortsat i respirator, deres forældre er døde i et tragisk trafikuheld.

Det samme er den modkørende.

Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra vidner, som kan være med til at kortlægge to bilers kørsel forud for dødsulykken på Hillerødmotorvejens forlængelse lørdag morgen.

Ulykken kostede altså i alt tre mennesker livet.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Børnene blev fløjet til Rigshospitalet i en redningshelikopter.

‘I denne her sag har den kørsel en så tragisk udgang, at det kan være svært at sætte ord på. Vi har tre mennesker, som er afgået ved døden. Vi har to børn, der ligger i respirator. Så er der et hensyn til retsfølelsen, sagde anklager Christina Grue i retten ifølge Ekstra Bladet. hun i sine bemærkninger, hvor hun også kom ind på, at billeder fra ANGP-systemet (automatisk nummerpladegenkendelse, red) har fanget de to BMW’er, der overhaler hinanden.

Foreløbige oplysninger i sagen tyder på, at to biler, henholdsvis en hvid og en sort BMW, kørte om kap forud for ulykken og, at den ene af de to biler i den forbindelse med meget høj fart kørte frontalt ind i en modkørende bil.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse, hvor de efterlyser vidnerne.

I denne modkørende bil sad forældreparret og deres børn.

Føreren af den ene BMW, en 33-årig mand, afgik ved døden i ulykken, mens føreren af den anden BMW, en 24-årig mand, er blevet varetægtsfængslet frem til den 17. juli.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Han er blandt andet sigtet for medvirken til uagtsomt manddrab og for at bringe andres liv og førlighed i fare.

Nordsjællands Politi efterforsker fortsat ulykken og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere, som har oplysninger, der kan være behjælpelige

Politiet forsøger nemlig at klarlægge de to BMWers kørsel lørdag morgen mellem klokken 05.30 og 06.15.

Der er tale om strækningen fra Hillerødmotorvejens begyndelse i Brønshøj og til ulykkesstedet på Hillerødmotorvejens forlængelse kort før Brødeskovvej.

Borgere med oplysninger bedes ringe til politiet på telefon 114.

En 20-årig student blev i sidste uge fundet død i en sø i Viborg. Nu er dødsårsagen klarlagt, læs den historie her.