Fakkeloptog for 23-årig skudoffer: Bror bryder sammen i tårer

Onsdag aften blev en 23-åig mand skudt flere gange på Christiania i København. Skuddene faldt på Pusher Street, hvor manden eftersigende blev ramt i hovedet flere gange, før han faldt om og afgik ved døden kort efter. Lørdag eftermiddag er folk samlet for at minde den 23-årige mand. Begivenheden har op mod 140 tilmeldte på Facebook, men arrangørrene regner med en del flere.

En af de mange fremmødte, er Mark, som er bror til den dræbte. Han er ankommet til Rådhuspladsen sammen med flere familiemedlemmer, hvor nogle har taget fakler med. Fra Rådhuspladsen vil optoget fortsætte ned til Christiania, hvor den unge mand blev dræbt. De mange fremmødte vil bliver fulgt af en større varevogn, som vil spille musik mens optoget bevæger sig hen til fristaden.

“Det er fuldstændigt tragisk, at han var så ung og på et øjeblik er han bare væk”, siger Mark, der sammen med resten af familien har arrangeret fakkeloptoget.

LÆS OGSÅ: EFTER SKUDDRAB PÅ CHRISTIANIA: POLITIET HAR ANHOLDT ENDNU EN MAND!

“Nu er der mange, der er mødt op her i dag og det er bare med til at vise, at min bror var vellidt og god mod dem, han mødte på sin vej”, fortæller den 31-årige bror til Presse-fotos.dk

Der har været flere anholdelser i sagen, men efterfølgende er de sigtede blevet løsladt igen. Men for Mark, der blot savner sin bror, er det ikke det, der fylder mest lige nu. Han er sammen med familien for at minde sin lillebror, forklarer han.

“Vi er mødt op for at vise min bror respekt og kærlighed. Vi vil vise ham, at der er mange, der kommer til at savne ham, nu hvor han ikke er her mere”, fortæller Mark, der ikke vil opstille med fuldt navn, da sagen fortsat efterforskes af politiet.

LIGE NU LÆSER ANDRE: FORLYSTELSE I TIVOLI GIK I STÅ: GÆSTER SAD FAST I NI MINUTTER

Den 23-årige mand efterlader sig flere pårørende, som blandt andet tæller kæreste, bror, forældre og bedsteforældre, som er rejst fra Jylland for at kunne være en del af mindehøjtideligheden.

Presse-fotos.dk følger optoget, hvorfra vi vil opdatere med billeder og videoer.