F.C. København klar til Superliga-start

I morgen sparkes Superligaen i gang for F.C. København, der står over for en spændende sæsonstart med en udekamp mod Lyngby.

Thomas Delaney er tilbage til F.C København

Den største nyhed i F.C. København er uden tvivl Thomas Delaneys hjemkomst. Efter en række år i udlandet er den danske midtbanestjerne vendt tilbage til sin barndomsklub, og han trænede for første gang med sine nye – og enkelte tidligere – holdkammerater på Nummer 10 i lørdags. Delaneys tilbagevenden har skabt stor begejstring blandt fans og spillere, og han forventes at spille en central rolle i jagten på endnu et mesterskab.

Kontraktforlængelse og nye ansigter

En anden positiv nyhed er, at Orri Óskarsson har forlænget sin kontrakt med klubben frem til sommeren 2028. Den unge angriber har vist lovende takter og ses som en vigtig brik i klubbens fremtidige succes. Desuden er Amin Chiakha og Oliver Højer rykket op som faste medlemmer af A-truppen. Begge spillere har imponeret i ungdomsafdelingen og får nu chancen for at vise deres værd på den største scene.

Den mexicanske back Rodrigo Huescas er skiftet til klubben på en femårig aftale. Han bringer en spændende dynamik til forsvaret og forventes at blive en fast del af startopstillingen. Derudover er Munashe Garananga blevet hentet ind som ny midterforsvarer på en fireårig aftale. Den 23-årige forsvarer kommer fra belgiske Mechelen og skal styrke klubbens defensive kapaciteter.

Afsked med talentfulde brødre og veteran

F.C. København har sagt farvel til to lovende talenter. Oscar Højlund er blevet solgt til Eintracht Frankfurt, mens Emil Højlund er skiftet til FC Schalke 04. Veteranforsvareren David Khocholava har indstillet sin karriere, og han vil blive savnet både på og uden for banen.

Tribunenyt

På tribunefronten vil de koordinerede hop på B-tribunen fortsat være forbudt, når sæsonen starter. Klubben planlægger dog at søge myndighedsgodkendelse til at forstærke og tilpasse konstruktionen, hvilket i første omgang vil ske på Nedre B.

Kampen mod Lyngby

Elias Achouri er skadet, William Clem sidder ude i kort tid. Nicolai Boilesen, Roony Bardghji og Andreas Cornelius er også på skadeslisten og misser opgøret mod Lyngby.

Kampen mod Lyngby i morgen markerer starten på en sæson, hvor forventningerne er høje, og ambitionerne er store.

Alt info i denne artikel er hentet fra FCK.dk

Har du set FCK’s nye hjemmebanetrøje?