Enormt brag lyder: Nabo finder afrevet finger på sin skraldespand

En nabo har gjort et makabert fund på sin udendørs skraldespand, efter et enormt brag har lydt i et villakvarter. Eksplosionen har dræbt en mand

Da Maiken Olsen mandag formiddag vågnede til en kæmpe eksplosion og skrig i sit villakvarter på Broholmvej i Korsør, ventede der hende et skrækkeligt syn, da hun kom ud i sin indkørsel.

“Jeg lå og tog en lur, da et kæmpe brag ramte huset ved siden af. Jeg blev chokeret og ryster stadig,” fortæller hun til Ekstra Bladet og beretter om, at hendes vinduer er blæst ud, og hendes loftisolering efter trykbølgen er faldet ned.

Da Maiken Olsen kom ud for at orientere sig, kunne hun se, at en afrevet finger fra en person tæt på eksplosionen lå på hendes skraldespand.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter, at en stor eksplosion er foregået på en adresse på Broholmvej i Korsør og oplyser i den forbindelse, at en mand er afgået ved døden.

‘Efter fund af formodede eksplosive stoffer/kemikalier vil politiet og Forsvarets bomberydningstjenesre (EOD) være på adressen i noget tid endnu,’ lyder det fra politiet på det sociale medie X.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiets teknikere er mandag eftermiddag fremme på adressen

Andre personer har været til stede på adressen, da eksplosionen skete, men de er ikke kommet til skade, tilføjer Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Til gengæld har eksplosionen forårsaget voldsomme skader på selve adressen.

Politiet oplyser, at der er omlagte busruter i forbindelse med eksplosionen og beredskabets arbejde på stedet, og at borgere skal holde sig opdateret på Rejseplanen.

Billeder fra stedet viser, at politiets teknikere er ankommet til adressen og foretager undersøgelser. De nærmere omstændigheder er på nuværende tidspunkt ikke kendt i offentligheden.

En tilfældig person har netop fundet en studenterhue i den sø, hvor en ung student frygtes omkommet. Politiet har derudover nye oplysninger om eftersøgningen i den tragiske sag.

Presse-fotos.dk følger sagen …