09. nov. 2022 - 8:52

Ung kvinde overfaldet med kniv på efterskole: ‘Vi er meget berørte’En ung kvinde blev tirsdag aften overfaldet af en mand, da hun var ude at gå en tur på Sorø Gymnastik Efterskoles grund på Topshøjvej i Sorø.

Manden truede hende med en kniv og tvang hende ned på jorden. Kvinden gjorde dog modstand, og til sidst løb gerningsmanden fra stedet. Kvinden fik alarmeret politiet, som i timerne efter overfaldet afhørte vidner, sikrede spor og afsøgte området med hunde.

“Vi har tirsdag aften haft en ubehagelig oplevelse, da en af vores elever er blevet overfaldet på skolens grund af en ukendt gerningsmand. Politiet ankom hurtigt, og der er sat en efterforskning i gang. Eleven har det efter omstændighederne godt,” skriver skolen på sin hjemmeside.

“Vi har haft samlet hele elevflokken for at informere dem om hændelsen, og ekstra personale er mødt ind for at skabe tryghed samt give eleverne mulighed for at snakke med en voksen. Elevernes forældre er informeret om hændelsen., Alle er stærkt berørte af situationen, og onsdag vil stå i nærværets og sammenholdets tegn på skolen.”

Der er tilkaldt psykolog-hjælp til de elever, der måtte have behov for det.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi skriver i en pressemeddelse:

Gerningsmanden beskrives som 18-20 år, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning og lyst, kort hår, talte dansk og var iført lang sort jakke. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114. Efterforskningen af overfaldet fortsætter onsdag.