Dramatisk hændelse efter Rødovre Byfest: ‘Politiet giver førstehjælp til flere ofre’

Natten til søndag rykkede politiet massivt ud til et område omkring Rødovre Byfest med mindst ni patruljer i forbindelse med en dramatisk episode

Da Presse-fotos.dks udsendte omkring midnat var til stede omkring Rødovre Centrum i forbindelse med Rødovre Byfest, opstod der pludselig voldsom tumult.

Få minutter senere var området fyldt med politibiler og blå blink, oplyser vores udsendte.

“Det tyder på, at der er sket et masseslagsmål efter Rødovre Byfest. Politiet er i gang med at give flere af ofrene førstehjælp, mens vidner fortæller, at en ambulance også har været forbi,” siger Presse-fotos.dks mand på stedet og tilføjer:

“Jeg ved ikke, hvor mange personer der har indgået i slagsmålet – men politiet har sendt alt, hvad de havde – og der står vel omkring 40 unge mennesker her i forskellige grupper, som er blevet skilt ad.”

I en skriftlig kommentar til Presse-fotos.dk understreger arrangørerne af Rødovre Byfest, at slagsmålet ikke er sket på selve byfestens plads.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet var fremme til slagsmålet kort efter anmeldelsen med mindst ni politibiler

Det er uklart, hvor mange personer der har været involveret i slagsmålet ved Rødovre Byfest, men betjente på stedet har bekræftet over for Presse-fotos.dk, at udrykningen skyldes et slagsmål.

Presse-fotos.dk har søndag morgen forsøgt at få en kommentar fra vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi for at blive klogere på de nærmere omstændigheder herunder, hvor voldsom personskade der har været.

Vagtchefen har ved artiklens udgivelse endnu ikke vendt tilbage på redaktionens henvendelser omkring den voldsomme hændelse ved Rødovre Byfest.

I nat er der sket en anden voldsom hændelse på Amager, hvor en 29-årig læge er blevet stukket med kniv flere gange. En mand er i forbindelse med episoden blevet anholdt og sigtet for at have forsøgt at dræbe lægen.

I en anden sag har Presse-fotos.dk fået aktindsigt i anklageskriftet, der er rettet mod 33-årige Philip Westh, som blandt andet er anklaget for voldtægt og drab på Emilie Meng. I den forbindelse er der lavet en liste over uhyggelige genstande, som politiet vil forsøge at konfiskere fra Philip Westh.