Dræbt person bæres ud af opgang på Amager

En død person er søndag middag blevet båret ud af en lejlighed ved Chritmas Møllers Plads langs Amagerbrogade på den københavnske del af Amager. Presse-fotos.dk har været i kontakt med Københavns Politi

Vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix har søndag formiddag bekræftet over for Presse-fotos.dk, at politikredsen efterforsker en voldsepisode på en adresse ved Cristmas Møllers Plads.

“Det er et mistænkeligt forhold, vi undersøger. Jeg kan sige, at det er en husspektakellignende sag,” fortalte Henrik Brix tidligere til Presse-fotos.dk.

Kan du præcisere, hvilket forhold der er tale om?

“Det kan jeg ikke. Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad vi undersøger,” afsluttede vagtchefen søndag formiddag.

På det tidspunkt fortalte vagtchefen, at en person var tilskadekommen, men at den nærmere tilstand ikke var kendt.

Søndag kort før klokken 12 er en død person dog blevet båret ud fra opgangen ved den pågældende adresse, fortæller Presse-fotos.dks udsendte.

Søndag morgen og middag er politiet stadig til stede i området, hvor man indsamler tekniske spor. Det sker blandt andet ved at markere steder på jorden, mens politifolk i blå DNA-dragter arbejder inde på adressen.

Anmeldelsen indløb klokken 02.29 natten til søndag.

OPDATERING:

Henrik Brix oplyser nu, at sagen undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, derfor ønsker han ikke at give yderligere detaljer i sagen.

Presse-fotos.dk følger sagen …

SE OGSÅ: FILIPAS MOR I HJERTESKÆRENDE OPRÅB: ‘JEG ER SØNDERKNUST’