03. jun. 2023 - 15:40

Drabstiltalte i Mia-sagen ledte politiet på spor af ligresterDen 37-årige drabstiltalte nordjyde

Den 37-årige nordjyde, der er tiltalt for at have dræbt og voldtaget 22-årige Mia Skadhauge Stevn, hjalp angiveligt politiet på spor af de jordiske rester af den unge sygeplejerskestuderende

Ikke mindre end 231 dele blev Mia Skadhauge Stevn fundet i ved skovområdet i Dronninglund Storskov i Nordjylland efter at være forsvundet den 6. februar 2022 klokken 06.09.

I fire dage var den 22-årige kvinde forsvundet sporløst, indtil Nordjyllands Politi fandt de første rester af hende i skoven den 10. februar.

B.T. kan nu fortælle, at den 37-årige nordjyde, der er tiltalt for drabet på Mia Skadhauge Stevn, efterfølgende har hjulpet politiet med at finde de resterende ligrester af den 22-årige kvinde i Dronninglund Storskov.

Det oplyser flere af hinanden uafhængige kilder til mediet. Fælles for dem alle er, at de ønsker at være anonyme af hensyn til sagens karakter.

Det var angiveligt få dage efter den 37-åriges anholdelse den 9. februar 2022, at han viste politiet, hvor de resterende mange ligdele var gravet ned. Stederne undersøgte man efterfølgende med blandt andet hunde og kunne konstatere, at det var rigtigt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

22-årige Mia Skadhauge Stevn

Den 37-årige erkender usømmelig omgang med lig, men han nægter drab og voldtægt, som han også er tiltalt for.

“Det er min forventning, at han vil erkende usømmelig omgang med lig. Det er ikke nødvendigvis et udtryk for, at han er enig i den beskrivelse af forholdet, der står i anklageskriftet,” fortalte den 37-åriges forsvarsadvokat Mette Grith Stage til B.T. i marts.

Mia Skadhauge Stevn forsvandt efter en bytur i Jomfru Ane Gade den 6. februar om morgenen. Den 37-årige mand er anklaget for at have voldtaget den unge kvinde, dræbt- og parteret hende.

Retssagen mod den 37-årige starter 7. juni ved Retten i Aalborg. Han er tidligere dømt for alvorlig kriminalitet.

Du kan læse mere om tiltalen mod den 37-årige her: VOLDTOG, DRÆBTE OG PARTEREDE MIA I MINDST 231 DELEANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER