02. dec. 2022 - 11:56

Drabet på gravid kvinde i Holbæk: 18-årig mand anholdtKort efter drabet på Samsøvej i Holbæk

Politiet har nu skredet til anholdelsen af endnu en mand i drabssagen fra Holbæk, hvor en 37-årige kvinde blev brutalt slået ihjel

Midt- og Vestsjællands Politi har torsdag klokken 09.00 anholdt en 18-årig mand for at have spillet en rolle i drabet på en gravid kvinde i Holbæk den 3. november i år.

Han blev efter sin anholdelse taget med til afhøring på politigården. Her blev han afhørt i sagen og sigtet for medvirken til drabet.

‘Efter grundig juridisk vurdering blev der ikke fundet grundlag for at fremstille den 18-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt senere på dagen,’ oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden er dog fortsat sigtet i sagen.

En 24-årig mand og en 33-årig kvinde har siden den 8. november siddet varetægtsfængslet for at stå bag drabet på den 37-årige gravide kvinde.

De skal den 6. december ved Retten i Holbæk have behandlet spørgsmålet om fortsat varetægtsfængsling.

Presse-fotos.dk kunne som det første medie afsløre, at den 24-årige mand blev anholdt i Sandholmlejren.

Blev stukket flere gange

Det var torsdag den 3. november klokken 23.10, at Midt- og Vestsjællands Politi fik anmeldelsen om et knivoverfald på Samsøvej i Holbæk.

Her havde den 37-årige gravide kvinde netop fået fri fra sit arbejde på Plejecenter Samsøvej, da hun satte sig ud i sin bil på parkeringspladsen, hvor hun blev overfaldet af en gerningsmand, der stak hende flere gange med en kniv.

En kollega forsøgte at hjælpe den 37-årige kvinde ved at tage fat i gerningsmanden, men kollegaen kunne ikke forhindre drabet.ANDRE LÆSER OGSÅ