DR-vært voldtaget på date

En Tinder-date udviklede sig et til sandt mareridt for den populære P3-vært, da hun var på en tredje date med en fyr, som hun blot havde set tre gange. Det fortæller værten i en podcast.

Den populære vært, der har det borgerlige navn Maria Josefine Konstantin Madsen, fortæller i en podcast, at hun er blevet udsat for voldtægt af en mand, som hun havde været på tre dates med.

I podcasten, ‘Et farligt match‘, fortæller hun, at hun var gået i seng og lå og sov ved siden af manden. Pludselig vågner hun ved, at manden er i gang med at røre ved hende. Herefter skubber manden hende om på ryggen og holder hende nede.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Værten, som er bedre kendt under navnet ‘Jojo’, bliver holdt nede af manden, mens han tager trækker trusserne af hende, fortæller hun i podcasten ‘Et farligt match‘. 

Manden når at trænge ind, før ‘Jojo’ får skubbet ham væk og kort efter ligger begge parter sig til at sove igen. Kort tid efter rejser ‘Jojo’ sig fra sengen og forlader lejligheden.

Værten melder dog aldrig episoden til politiet, fortæller P3-værten.

“Det handler blandt andet om følelsen af, at han allerede havde taget en stor nok bid af min kage. Det her skal ikke fylde yderligere halvandet år af mit liv, siger hun til DR“.

‘Jojo er i dag 36 år gammel og episoden fandt sted for 10 år siden, lyder det.

LÆS OGSÅ:

Kendis alene efter fødsel: ‘Jeg har ikke talt med ham i fem uger’