Doja Cat leverede energisk og sjofel koncert ifølge anmeldere

Doja Cat leverede onsdag en “hæsblæsende og underholdende” koncert på Orange Scene, skriver Ekstra Bladet

Den amerikanske sanger og rapper Doja Cat indtog sent onsdag aften Roskilde Festivals Orange Scene med energi og attitude.

Sådan lyder det fra B.T.’s anmelder, der giver den 28-årige fire ud af seks mulige stjerner for sin optræden.

– Særligt den første del af koncerten føltes som at få voksenskæld ud. Hendes mimik og aggressive rapflow var en hæsblæsende – men ikke mindst dybt fascinerende – omgang, lyder det.

I Ekstra Bladet får Doja Cat fire stjerner ud af seks mulige for at have leveret et “hæsblæsende og underholdende sæt på 79 minutter”.

– Entertaineren spyttede sine nederdrægtige sjofelheder ud med intensitet, timing og en ufravigelig vilje til at overvinde publikum. Det lykkedes. Sådan da, lyder det fra anmelderen.

I Gaffa får Doja Cat, hvis borgerlige navn er Amala Ratna Zandile Dlamini, fem ud af seks mulige stjerner.

– Der var så meget sex, sjæl og oprigtighed i Dojas imponerende rap og vokalpræstation til aftenens Orange-koncert, lyder det i Gaffa.

Det var den danske rapper Lamin, der onsdag aften åbnede Orange Scene.

Årets Roskilde Festival er nummer 52 i rækken, og den blev officielt udsolgt i maj.

Festivalen er Nordens største festival og samler omkring 130.000 mennesker. Det gør Roskilde til Danmarks fjerdestørste by i perioden på antal indbyggere.

Jyllands-Postens anmelder giver Doja Cat tre ud af seks stjerner med den begrundelse, at der undervejs gik “tomgang i showet”.

– Hun mistede noget troværdighed undervejs. Ærgerligt, for Doja Cat kunne – på papiret – have givet en af årets største koncertoplevelser, lyder det.

/ritzau/