“Det er o.k. at dræbe kvinder, så længe man ikke voldtager dem bagefter”

Politimænd i Elverparken i Herlev (Foto: Presse-fotos.dk)

Den 28-årige mand, der tidligere på måneden er blevet varetægtsfængslet for det brutale mord på højgravide Louise Borglit i Herlev, fortalte til en medindsat som viste sig at være en PET-agent at “Det er o.k. at dræbe kvinder, så længe man ikke voldtager dem bagefter”.

Den 28-årig skulle angiveligt i efteråret 2020, have gået amok og ydet skade på en medindsat, da han havde fundet ud af at den med indsatte afsonede en dom for voldtægt af flere kvinder.

B.T skriver: (Citat)

“Under en gårdtur lige før middag i det lukkede fængsel blev den 35-årige omringet af den nu mordsigtede og en håndfuld andre indsatte.

De afkrævede blandt andet offeret svar på, om det var rigtigt, at han sad inde for voldtægt.

Det benægtede den 35-årige, selv om han faktisk var i gang med at afsone en dom på over fem års fængsel for voldtægt mod flere kvinder.

Det vidste den nu mordsigtede tilsyneladende godt, og uden varsel gav han voldtægtsmanden et hårdt knytnæveslag på kæben, så offeret pådrog sig en tandskade.

Slaget gav offeret så store smerter, at han ikke kunne spise i en måned, fortalte voldtægtsmanden nogle måneder senere, da fængselsoverfaldet blev omdrejningspunkt i en domsmandssag mod den 28-årige.

Forud for anholdelsen og sigtelsen for Louise-mordet har den 28-årige hidtil fået otte domme, der foreløbig har udløst over 12 års fængsel til ham.

Den 28-årige har nægtet sig skyldig i sigtelsen for at have dræbt Louise Borglit.

Samtidig har retten beskyttet ham med et navneforbud, så det er strafbart at offentliggøre oplysninger, der kan røbe hans identitet”

Afsøgning i Elverparken (Foto: Presse-fotos.dk)

Læs mere om Louise Borglit sagen her: