“Det er ikke normalt”: Stor eftersøgning af forsvundet ung mand

i

Obs: Københavns Politi oplyser, at den 21-årige mand er fundet. Derfor sletter Presse-fotos.dk hans billede fra artiklen

Københavns Politi søger fortsat efter en 21-årige mand, der fredag aften forsvandt. Nu deler politiet nye oplysninger i sagen

Hverken venner eller familie har lørdag eftermiddag hørt fra den 21-årige Joakim, der fredag aften forsvandt fra sin bopæl i det københavnske nordvestkvarter.

Det oplyser vagtchef ved politikredsen Henrik Svejstrup.

Derfor har politiet nu startet en eftersøgning af den 21-årige mand, hvor politiet blandt andet har delt hans navn og billede med offentligheden.

“Også på grund af den måde, han er gået på. Han er gået fra sin pung og sine nøgler og det hele. Det er ikke normalt, så vi vil gerne finde ham,” siger vagtchef Henrik Svejstrup til B.T..

Den 21-årige mand forsvandt fredag aften klokken 19.20, da han gik fra sin adresse.

Københavns Politi oplyser, at de har hunde ude at lede efter ham, mens betjente også er på udkig – men det må alle andre også gerne være, lyder det fra politikredsen.

Ifølge politiet er den forsvundne, unge mand muligvis iført orange jakke og har medbragt en orange herrecykel.

På nuværende tidspunkt er det ukendt, hvad der er sket med ham.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4 med det samme, opfordrer politikredsen.

I går var Presse-fotos.dks udsendte ude at gå en tur, da han pludselig spottede to halshuggede dyr liggende i vandet i en å. Derfor har redaktionen nu været i kontakt med politiet.