Den Sorte Svane: Amira Smajic taler for første gang

Da dokumentaren Den Sorte Svane blev udgivet tog den danskerne med både forargelse, chok og væmmelse over, hvordan politikere, advokater og rockere snyder staten for flere millioner. Efter flere afsløringer taler hovedpersonen og muldvarpen Amira Smajic ud.

Det er ingen overraskelse, at det ville have store konsekvenser for erhvervsjuristen, der sagde ja til at afsløre rockere, advokater og politikere.

Nu taler hun for første gang om, hvad det har betydet at være med i Danmarks mest omtalte dokumentar i 2024.

‘Den Sorte Svane’ er gået under jorden og har ikke været i kontakt med nogen medier siden dokumentaren udkom.

LÆS OGSÅ: Breaking: Advokat Nicolai Dyhr fra Den sorte svane fældet

Også kommunikationen er krypteret og gennem denne forbindelse har Berlingske fået kontakt til Amira Smajic.

Her fortæller hun blandt andet, at kommunikationen mellem hende og TV 2 løb “løbsk”, fordi holdet bag dokumentaren pludselig havde materiale, der viste rockeres og bandekriminelles interne forhold.

Men det er ikke det værste. Den helt store konsekvens efter medvirken i Den Sorte Svane, er det privatlivet og hverdagen, der har lidt mest.

“Jeg kommer ikke til at kunne gå på gaden. Jeg kommer ikke til pludselig at kunne bestemme mig for at hente mælk i supermarkedet eller i øvrigt færdes frit. Men vigtigst og værst af alt er, at hele mit familieliv er smadret på ubestemt tid. Min fremtid føles som at stå på en øde ø. Bolig, job, hverdagsliv – alt virker helt umuligt”, siger Amira Smajic til mediet.

LÆS OGSÅ: Martin Malm fra TV2-dokumentar Den sorte svane dømt