Danmark ryger ud af VM

Onsdag eftermiddag stoppede det danske VM-håb, da landsholdet tabte til Australien i Qatar. Det betyder nu, at Danmark er ude af dette års VM slutrunde med blot én scoring i tre kampe.

Danmark lagde ellers godt ud i starten af kampen, hvor vi kom til flere chancer i de første 20 minutter. Men herfra blev det svært for spillerne at komme tæt på noget farligt på australiernes banehalvdel.

De resterende minutter i første halvleg gav heller ikke meget medvind til spillerne, som måtte forlade banen med 0-0 efter 45 minutters spil.

LIGE NU LÆSER ANDRE: MAND DØMT FOR VOLDTÆGT AF DATTERS VENINDE

I anden halvleg gjorde Kasper Hjulmand brug af sine to første udskiftninger og sendte Kasper Dolberg og Mikkel Damsgaard på banen. Men lige lidt hjalp det, da den australske angriber kunne trille bolden forbi den danske målmand efter en times spil.

Scoringen til 1-0 gjorde ikke situationen bedre for det danske mandskab, som havde svært ved at finde rytmen gennem hele kampen. De sidste minutter i kampen fik dog tilskuere og seerne op ad stolene, da det danske mandskab begyndte at vise tænder i det australske felt, men uden held.

Fejlafleveringer og mangel på gode afslutninger blev temaet for kampen for Danmark, der nu kan vinke farvel til Qatar i denne omgang.