Circle K spærret af – Politiet massivt til stede

Søndag aften er politiet rykket massivt ud til en Circle K benzintank, hvor der er sket et væbnet røveri.

Omkring klokken 19 søndag aften har personalet på benxintanken slået alarm og derfor er politiet rykket massivt ud til tanken, hvor man er til stede sammen med både betjente og politihunde.

En gerningsmand er gået ind på tanken og har truet personalet med en kniv, hvorefter han er flygtet fra stedet på et el-løbehjul.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det fortæller vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi, som netop har fået en tilbagemelding fra de fremmødte patruljer på Circle K-tanken på Ringvejen i Hjørring.

“Vi modtog en anmeldelse kl. 19. En gerningsmand truede sig med kniv til et udbytte og forsvandt derfra på et el-løbehjul. Det har vidner forklaret”, oplyser vagtchefen til Nordjyske.

Politiet rykkede hurtigt ud til stedet, men gerningsmanden var allerede kørt fra adressen. Han havde dog efterladt sig friske spor, som har været en stor hjælp for politiet.

Det har ledt til anholdelse af en 19-årig mand, forklarer vagtchefen.

“På friske spor har vi for ikke så længe siden anholdt en 19-årig mand”, oplyste vagtchefen kort efter kl. 20, skriver mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det er endnu uvist, hvad røveren har fået med sig fra tanken eller hvor mange personer er blevet udsat for røveriet.

Den anholdte bliver nu kørt til Aalborg, hvor politiet skal have ham afhøring og efterfølgende finde ud af, hvad der juridisk skal ske i sagen.

Samme aften har politiet været ud med en sørgelig nyhed vedrørende den forsvundne student. Politiet har afprøvet næsten alle metoder og kan melde ud om seneste nyt i eftersøgning.