Christiania-overfald: Tre mænd er anholdt i Spanien

Tre mænd på henholdsvis 28, 33 og 42 år er torsdag eftermiddag blevet anholdt af spansk politi på anmodning af dansk politi.

Det skriver Københavns Politi på det sociale medie Twitter.

Mændene er sigtet i sag om et groft overfald på en 20-årig mand i Pusher Street på Christiania i slutningen af april. Onsdag blev 17 personer anholdt og varetægtsfængslet i samme sag.

Tre personer blev desuden fremstillet in absentia – altså uden at være til stede i retten. Til B.T. bekræfter Knud Hvass, leder af afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi, at det er de tre mænd, som nu er anholdt.

Politiet vil bede om at få de tre mænd udleveret til Danmark. Når de kommer til Danmark vil de blive stillet for en dommer.

LÆS OGSÅ: 17 rockere fængslet for overfald på Christiania

Ifølge politiet gik “en større gruppe mørkklædte personer” fredag den 28. april omkring klokken 19.00 ind i Pusher Street på Christiania og overfaldt den 20-årige mand med slagvåben, spark og knivstik.

Han kom alvorligt til skade, men var ikke i livsfare.

Ifølge Ekstra Bladet er de 17 mænd, der blev anholdt onsdag, medlemmer af rockergruppen Comanches MC Grupperingen gik tidligere under navnet Saturdarah MC, hvilket de også kaldte sig, da overfaldet fandt sted.

Samme medie skriver, at overfaldet bunder i en konflikt om en hashbod i Pusher Street mellem førnævnte gruppe og rockergruppen Hells Angels.

Ifølge politiets sigtelser skulle der være tale om en bod med navnet “Bedst og billigst”.

LÆS OGSÅ: Efter overfald på Christiania: En person er anholdt

Om de tre mænd også er medlemmer af Comanches MC, fremgår ikke af politiets tweet. De, der er beskyttet af et navneforbud, er ifølge B.T. tidligere medlemmer af rockergruppen Hells Angels.

Politiet oplyser ikke yderligere om anholdelserne, lyder det i opdateringen.

Arkivfoto