Chok: Eurovision-finalist overfalder kvinde

Tidligere fredag dukkede den hollandske Eurovision-deltager Joost Klein ikke op til sit pressemøde. Det skete under stor mystik, men nu er der muligvis en forklaring

Svenske medier bringer tidligt fredag aften oplysninger om, at den hollandske Eurovision-finalist Joost Klein fredag har overfaldet en kvindelig medarbejder af showets produktion.

Det sker samtidig med, at deltageren har slettet alt Eurovision-relateret indhold fra sine sociale medier, mens han er stoppet med at følge Eurovision på sin konto og samtidig ikke dukkede op til det aftalte pressemøde tidligere fredag.

På nuværende tidspunkt aner ingen, hvor den hollandske finalist befinder sig, og arrangøren EBU ønsker heller ikke at udtale sig i sagen.

Kun er kort kommentar er det blevet til tidligere fredag.

‘Vi er i øjeblikket ved at undersøge en hændelse, der er blevet rapporteret til os, som involverer den hollandske deltager. Han vil ikke have prøver for nuværende. Vi har ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt og vil give en opdatering på et senere tidspunkt,’ skrev arrangøren EBU i en kort meddelelse fredag eftermiddag.

For kort tid siden har den svenske pendant til DR – SVT – udgivet en artikel, hvor anklagen mod Joost Klein bliver uddybet:

‘Ifølge SVT’s oplysninger har der været en fysisk konfrontation mellem kunstneren (Hollands Joost Klein, red.) og en fotograf,’ lyder det i artiklen.

Aftonbladet skriver også, at den hollandske deltager har været voldelig over for en kvinde i produktionen.

Der forventes at komme en nærmere afklaring i løbet af fredag aften, da der skal foregå en generalprøve, der fungerer som den gennemspilning, hvor alle nationale fagjuryer giver point. Hvis ikke Holland stiller til start her, vil landet blive diskvalificeret.

I en anden sag er medarbejdere i Cirkus Arena chokeret, efter cirkusset er blevet udsat for en alvorlig episode. Her var blandt andet en lille pige et offer.

Presse-fotos.dk følger sagen …