Campingvogn går op i flammer ved S-togsstation

Mindst fire brandbiler og en politibil er netop rykket ud på en villavej tæt ved en S-togsstation i forbindelse med meldinger om brand i en campingvogn

Søndag ved 14-tiden er Københavns Politi sammen med Hovedstadens Beredskab til stede på Krogebjerg ved Islev Station i mindst fem udrykningskøretøjer.

Her er beredskabet rykket ud efter meldinger om brand.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Campingvognen er næsten helt udbrændt

Ifølge den indledende anmeldelse er der tale om brand i en campingvogn, der står på villavejen. Ved ankomst til stedet bekræfter Presse-fotos.dks udsendte, at der har været brand i en campingvogn.

“Der ligger desuden en gasflakse i busken og siver – den er man bange for kan eksplodere. Derfor er et område blevet afspærret,” lyder det fra Presse-fotos.dks udsendte.

Trods brandfolkenes indsats lykkedes det ikke at redde campingvognen fra at udbrænde. Til gengæld spredte flammerne sig ikke til andre genstande eller natur.

I nat er der sket en anden voldsom hændelse på Amager, hvor en 29-årig læge er blevet stukket med kniv flere gange. En mand er i forbindelse med episoden blevet anholdt og sigtet for at have forsøgt at dræbe lægen.