01. nov. 2022 - 20:52

Brøndby-fans på vej til København: Tilbageholdt af politietEn gruppe fans af Brøndby og Borussia Dortmund blevet stoppet af politiet i området omkring Valby Langgade i Københavner-bydelen Valby.

“Vi har stoppet dem præventivt, og vi vil høre, hvad de vil i København. VI skal så vurdere, om de skal have lov til at komme længere ind i byen,” siger Bjarke Madsen, vicepolitiinspektør, Københavns Politi, til presse-fotos.dk

Han tilføjer, at der er omkring 150 mennesker til stede – fortrinsvis i gule trøjer.

LÆS OGSÅ: Eksklusiv video: Hooligans smadrer klubhus og stikker af

Aktionen fra de gulblusede har formentlig at gøre med onsdagens kamp i Champions League, hvor Brøndbys ærkerivaler, FC København, spiller hjemmekamp i Parken i København mod Borussia Dortmund fra Tyskland.

Her er der på forhånd varslet, at der kan komme uro – bl.a. fordi der var en del uro i den første kamp i Tyskland mellem de to klubber. Her hjalp en gruppe iført Brøndby-trøjer Borussia Dortmunds fans.

Blandt andet derfor har politiet indført dobbelt straf for visse forbrydelser begået omkring Parken tirsdag og onsdag. Det gælder for eksempel vold, hærværk og overtrædelse af offentlige orden.

En gruppe fans af FCK har ligeledes tirsdag aften forsamlet sig i området omkring Strandboulevarden I bydelen Østerbro. De bliver holdt øje med af politiet. Det kan du læse om ved at klikke HER

.