Breaking: Ung student fundet i sø

Den 20-årige mand, som har været væk siden lørdag, er nu blevet fundet død i Nørresø i Viborg.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den unge mand er blevet fundet i søen efter seks døgn, hvor alt var sat ind på at finde ham. Politiet, redningsmandskab, Beredskabsstyrelsen og meget andet var sat ind for at finde den unge mand, som forsvandt efter han faldt ud af en kajak natten til lørdag.

Nu kan politiet meddele, at man har identificeret manden.

“Han er identificeret, og vi er sikre på, at det er ham”, siger leder af lokalpolitiet i Viborg vicepolitiinspektør Henrik Glintborg

(Artiklen fortsætter under billedet)

Tidligere på dagen meddelte politiet, at man var ved at afslutte aktionen for i dag og ville fortsætte igen om fredagen.

Men sidst på dagen, klokken 18.30, er den unge mand blevet fundet.

Et trist fund

Der har været mange forbi søen i Viborg, hvor der er blevet lagt blomster for den unge mand og tændt lys. Hele byen har været bekymret for den unge mand, som har været væk i mange dage.

Derfor kan vicepolitiinspektøren forstå, at det er et trist fund, politiet har gjort.

“Selv om vi har søgt målrettet i flere dage, så er det et trist fund. Det er ikke svært at forstå, at familie, venner og pårørende befinder sig i en svær tid lige nu”, siger Henrik Glintborg.

Det var planen, at politiet og resten af mandskabet skulle lede videre fredag, men den plan bliver nu lavet om efter fundet af den døde mand.

Nu skal fredagen gå med undersøgelser og klarlæggelsen af dødsfaldet, fortæller vicepolitiinspektøren.

“Vi har fået arbejdsro til at søge på søen, og det vil jeg gerne takke borgerne for. Med fundet fjerner vi nu også afspærringerne, siger vicepolitiinspektøren. 

De pårørende er underrettet og politiet har ikke mere til sagen, lyder det i pressemeddelelsen.

Ville til fest på den anden side

De tre drenge bevægede sig ud på søen i kajakker, da de ville sejle over den for at komme hen til en fest på den anden side.

Af endnu ukendte grunde faldt den 20-årige mand i vandet, men hans venner har ikke hørt, at den unge mand var faldet overbord.

Det har de to venner forklaret politiet, som senere meldte ud, at drengene ikke havde noget med den 20-åriges fald at gøre.

Det fortalte politikommisæren tidligere på ugen.

“Der er ikke noget at klandre drengene for, de har været meget åbne og ærlige,” siger Maria Jensen, der er politikommissær ved lokalpolitiet i Viborg, til TV Midtvest.

Den unge mand blev første gang meldt savnet lørdag den 29. juni, hvorefter der har været en intet eftersøgning i gang.