Breaking: Teenager knivstukket ved Føtex

Københavns Politi har afspærret et større område, efter en tennager er blevet knivstukket ved en Føtex-butik

Fredag formiddag er en 18-årig mand blevet stukket omkring Føtex ved Nørrebro Station.

Det oplyser Københavns Politi.

‘Vi har afspærret et område ved Nørrebro St. fra Hyltebro til Lygten, hvor en 18-årig mand er blevet stukket med kniv,’ lyder det fra politikredsen på det sociale medie X.

Vidner på stedet bekræfter over for Presse-fotos.dk, at Københavns Politi er talstærkt fremme på stedet, og at aktionen foregår omkring Nørrebro Station og Føtex.

Den 18-årige mand er blevet bragt til hospitalet, men Københavns Politi har omkring klokken 11.15 ikke yderligere kommentarer om den unge mands tilstand.

‘Vi er i gang med at undersøge gerningsstedet,’ oplyser Københavns Politi, der på nuværende tidspunkt ikke har flere oplysninger.

Det er endnu for tidligt at sige noget omkring et motiv til knivstikkeriet. Københavns Politi er heller ikke skredet til anholdelese af nogen personer, lyder det.

Det er ikke kendt, om knivstikkeriet er rocker- eller banderelateret.

Senere oplyser Københavns Politi, at offeret i sagen er uden for livsfare.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hunde afsøger området omkring gerningsstedet

OPDATERING:

Københavns Politi oplyser klokken 12.19, at afspærringerne nu er ophævet, og trafikanter derfor igen kan passere.

‘S-togene standser igen på stationen. Vi er fortsat til stede i området, hvor vi gennemfører undersøgelser af gerningsstedet,’ lyder det videre fra Københavns Politi.

Presse-fotos.dk følger sagen …

En pige fra 7. klasse er blevet alvorligt forbrændt efter et fejlslagent fysikforsøg i skoletiden. Pigen er blevet hastet til hospitalet for behandling.

DU KAN TILMELDE DIG NYHEDSBREVET HER