Breaking: Eksplosion i Meny

Der er netop sket en eksplosion i en Meny-forretning. Både politi og brandvæsen er rykket ud til stedet, hvor flere personer er blevet evakueret
Arkivfoto: MENY facade.

Der er netop sket en eksplosion i en Meny-forretning. Både politi og brandvæsen er rykket ud til stedet, hvor flere personer er blevet evakueret

Politiet har fredag eftermiddag klokken 16.26 modtaget en anmeldelse om en eksplosion, efter lokalerne i en Meny er blevet rystet af et stort brag.

Det oplyser vagtchef Ole Buus til mediet TV 2 Nord.

“Det er nogle batterier, der har stået på et kontor, som formentlig har givet en eksplosionsmæssig brand. Det er slukket, men vi er til stede for at finde ud af, hvad der egentlig er sket,” fortæller vagtchefen til mediet.

Billeder fra stedet viser, at både Nordjyllands Politi og Nordjyllands Beredskab er talstærkt til stede foran Meny ved Støvring Bytorv i nordjyske Støvring, hvor eksplosionen for kort tid siden har fundet sted.

På billederne fremgår det, at eksplosionen tilsyneladende er sket inde i forretningens baglokaler, hvor både stole, borde og øvrige kontorartikler har taget skade og er ødelagte.

Vagtchef Ole Buus oplyser desuden, at der på nuværende tidspunkt ikke er meldinger om, at nogen personer skal være kommet alvorligt til skade.

Men to personer er blevet hjulet ud af Meny-forretningen.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Philip Patrick Westh er fredag blevet kendt skyldig i en lang række forhold begået mod unge piger. Det gælder blandt andet drabet på Emilie Meng og flere voldtægter. Du kan læse strafudmålingen til den 33-årige mand her.