Breaking: Danmarks EM-modstander overvejer at trække sig

Det serbiske fodboldlandshold, som Danmark møder i en formentlig skæbnesvanger kamp på tirsdag, overvejer nu at trække sig fra EM-turneringen

Det er voldsomme udmeldinger, der nu kommer fra det serbiske landsholds generalsekretær Jovan Šurbatovic, som fortæller, at hans land nu vil overveje, om de skal fortsætte ved denne sommers europamesterskaber i Tyskland.

Det sker, fordi Serbien raser over nogle af de sange, der bliver sunget af kroatiske og albanske fans.

Ifølge de serbiske medie RTS opfordrer fans fra de to fangrupperinger til drab på serberne.

“Først og fremmest vil jeg takke vores fans for støtten i kampen mod England, og jeg håber på, vi kan slå Slovenien. Men det, der skete, er skandaløst, og vi vil bede UEFA om sanktioner. Hvis ikke må vi overveje, om vi vil fortsætte ved EM,” siger Šurbatovic til mediet

Den hændelse, som Serbiens landshold hentyder til, skete i anden halvleg af onsdag eftermiddags højrisiko kamp mellem Kroatien og Albanien, der endte 2-2.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Danske fans i Stuttgart forud for kampen mod Slovenien

Jovan Šurbatovic fortæller, at han tror, at UEFA vil lytte til Serbiens appel om at straffe Kroatien og Albanien.

Selv er serberne tidligere i turneringen blevet straffet med bøde på baggrund af Serbien-tilhængeres opførsel med slåskampe og støttesange til Vladimir Putin.

“Vi serbere er gentleman, og vi har et åbent hjerte, så jeg vil appellere til fansene om at forblive gentleman,” siger Jovan Šurbatovic.

Serbien spiller torsdag mod Slovenien i Danmarks gruppe. På tirsdag spiller serberne mod det danske landshold i gruppens sidste kamp.

Danmark møder torsdag aften klokken 18.00 England.

Tilfældige forbipasserende har fundet en livsfarligt kvæstet mand, der ligger på gaden og skriger efter hjælp. Politiet er ankommet til stedet, mens manden er blevet bragt på hospitalet, hvor han nu er indlagt i kritisk tilstand.