08. aug. 2022 - 21:48

Brandvæsen og politi talstærkt til stede i Helsingør efter anmeldelse af mulig brandBrandvæsen og politi er mandag aften til stede ved et boligkompleks ved Marienlyst Hotel i Helsingør, da der har været melding om mulig bygningsbrand

Omkring klokken 20.50 mandag aften fik Nordsjællands Politi og Helsingør Kommunes Beredskab en anmeldelse om røglugt og eventuel brand omkring Nordre Strandvej og Marienlyst Hotel i Helsingør.

Presse-fotos.dks fotograf er netop nu i området, hvor brandvæsen og politi undersøger anmeldelsen.

”Brandvæsen og mindst to patruljevogne er lige her omkring Marienlyst Hotel – en politimand har lige spurgt mig, om jeg vidste, om der var blevet grillet i området, da de ikke kan finde årsagen til den kraftige lugt af røg i området,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf.

Hun oplyser samtidig, at politi og brandvæsen har været til stede i omkring 30 minutter i området.

Noget kunne godt indikere, at der ikke er fare på færde. Presse-fotos.dk har gennem flere henvendelser forsøgt at få den påstand bekræftet af Nordsjællands Politi, men det har indtil nu ikke været muligt.

Opdatering 21.50:

Nordsjællands Politi bekræfter nu over for Helsingør Dagblad, at der ikke er brand.

“Vi fandt ingen røgudvikling eller ild. Så vi er ved at være færdige dernede, og der var egentlig ingen opgaver for hverken brandvæsnet eller politiet,” siger vagtchef David Cunneely fra Nordsjællands Politi til Helsingør Dagblad.

Den indledende anmeldelse gik på, at nogle havde set, at der kom røg fra en lejlighed ved havnen.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER