Blod på vejen: To personer kørt over af bus i fodgængerfelt

Der er sket et alvorligt færdselsuheld, hvor to personer er blevet kørt over af en bus i et kryds på den københavnske vestegn. Billeder viser, at der er blod på vejen

Lørdag formiddag er en akutlægebil sammen med flere ambulancer, politibiler og brandbiler hastet ud til krydset mellem Korsdalsvej og Rødovre Parkvej i Rødovre.

Her er to personer ifølge Presse-fotos.dks udsendte og den indledende anmeldelse blevet kørt ned af en bus i et fodgængerfelt

I anmeldelsen fremgår det, at begge personer efter påkørslen lå under bussen, men var frigjort af hjulene, mens der ligger blod på vejen.

“De to personer er blevet kørt med ambulance på hospitalet. Selv om de lyder meget voldsomt, så er de umiddelbart sluppet nådigt,” siger Presse-fotos.dks udsendte, som har været i kontakt med personer på stedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Beredskabet er talstærkt fremme på uheldsstedet

Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at den ene af de påkørte er en aldrende kvinde, mens kønnet og alderen på den anden part ikke er kendt.

Billeder fra stedet viser, at beredskabet er talstærkt fremme og i den forbindelse har afspærret krydset. Det er uklart, hvor længe politiet og redningsmandskabet vil forblive på stedet.

Presse-fotos.dk har forsøgt at få en kommentar fra vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi for at blive klogere på de nærmere omstændigheder til uheldet, men politikredsen er endnu ikke vendt tilbage på redaktionens henvendelser.

Senere har Københavns Vestegns Politi bekræftet, at der ikke er sket alvorlig personskade under påkørslen. Samtidig ligger det klart, at ingen personer har været fastklemt under bussen.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Et andet sted på Vestegnen er der blevet afgivet flere skud mod umiddelbart tilfældige personer, oplyser politi til Presse-fotos.dk. Skuddene er afgivet ved en legeplads.