Vestegnen: Flere skud affyret mod tilfældige mennesker

Københavns Vestegns Politi er lørdag morgen talstærkt til stede i et boligområde, hvor der er blevet afgivet flere skud mod umiddelbart tilfældige mennesker

Brag efter brag efter brag.

Beboerne i Tybjergparken i Brøndby Strand vågnede natten til lørdag op til lyden af flere skud, der flænsede sig gennem nattens stilhed.

Her til morgen bærer området tydelig præg af, at der er foregået et skyderi, mens Københavns Vestegns Politi foretager tekniske undersøgelser på gerningsstedet.

Det oplyser vagtchef ved politikredsen Bo Nyberg Riis til Presse-fotos.dk.

“Der er blevet afgivet mindst fem skud mod en lejlighed i nat. På nuværende tidspunkt har vi ingen ide om motivet, da det tilsyneladende er ganske almindelige mennesker, der bor på adressen. Det er ikke nogen, der er kendt af os i forvejen,” siger vagtchefen.

Da skyderiet fandt sted befandt der sig flere personer på bopælen, men der er kun en mand, der er tilmeldt adressen. Ingen af personerne blev ramt af skud.

“Vi ved ikke, hvorfor det er sket, men det arbejder vi nu på at finde ud af. Det kan være, at der er nogle, som har taget fejl af bopælen – vores indledende hypotese er, at der er tale om tilfældige mennesker,” siger Bo Nyberg Riis.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet foretager lørdag morgen tekniske undersøgelser på gerningsstedet

Det var i nat klokken 02.56, at Københavns Vestegns Politi modtog de første anmeldelser om høje brag i området.

Da betjente ankom til stedet kunne det konstateres, at der var skudhuller i lejlighedensvindue.

Politiet har lørdag formiddag ikke skredet til anholdelse af nogle personer, men vidner har i nat set noget, som kan være relevant i sagen.

“Der er vidner, der ser, at to mænd på en knallert kører ind i boligområdet efterfulgt af nogle høje brag, og så kører de to hurtigt væk igen,” siger Bo Nyberg Riis, der tilføjer:

“Vi er meget interesseret i at høre fra personer, der kan have set noget eller kan have andre oplysninger i sagen. Vi kører nu en tryghedsskabende indsats i området, og man er meget velkommen til at tage fat i nogle af de betjente, der går omkring gerningsstedet – eller til at ringe til os på telefon 1-1-4.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Tydelig skudhuller fremgår af vinduet i lejligheden

Københavns Vestegns Politi har lørdag morgen kort før klokken 10.00 afsluttet undersøgelserne på stedet.

“Nu skal vi i gang med at foretage afhøringsarbejde og gennemse videomateriale,” fastslår Bo Nyberg Riis.

Han fortæller desuden, at der ikke er grund til utryghed for borgere i området.

I en meget tragisk sag florerer der flere billeder på de sociale medier af en ung student, der efterlyses. Der er samtidig sket en støre udrykning af akutlægebil, ambulancer og politi til et sted, da han nu frygtes omkommet.