Blå blink fylder villakvarter på Vestegnen efter hændelse

En ambulance er sammen med flere brandbiler og politibiler netop ankommet til en villavej på den københavnske vestegn efter et alarmopkald fra et hus

Fredag klokken 19.20 har Københavns Vestegns Politi modtaget et alarmopkald fra villavejen Poppelvej, der ligger i Høje-Taastrup.

I alarmopkaldet er det beskrevet, at der er gået ild på en adresse på vejen.

Ifølge den indledende anmeldelse er der opstået brande i et udendørs spabad, og flammerne har muligvis spredt sig til terrassen.

Derfor rykkede en ambulance sammen med flere brandbiler og politibiler ud mod adressen, hvor man ankom få minutter efter at have modtaget alarmopkaldet.

(Artiklen fortsætter under billedet

Flere politibiler og en ambulance er her ankommet

Ikke længe efter beredskabets ankomst til stedet kunne situationen erklæres under kontrol. Det skete blandt andet inden, at flammerne spredte sig til huset.

Ingen personer er meldt tilskadekomne i forbindelse med branden – det er nu en opgave for Københavns Vestegns Politi at klarlægge den nærmere brandårsag.

Et andet sted i landet er der stor kaos på en motorvej, hvor en pige truer med at hoppe ud fra en motorvejsbro. Det har ført til en afspærring af alle spor i nordgående retning, mens politiet og forbipasserende er i kontakt med pigen, der har stillet sig på den anden side af rækværket.