24. jan. 2023 - 19:41

Betjente bevæbnet med maskinpistoler anholder flere personerEn større politiaktion, hvor betjente bevæbnet med maskinpistoler blandt andet deltog, fandt sted tirsdag eftermiddag i den nordvestsjællandske by Ugerløse

Tirsdag klokken 15.30 har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi foretaget en politiaktion på Præstevænget i Ugerløse lige syd for Holbæk.

Her har man anholdt to personer, som man mener at kunne sætte i forbindelse til skuddrabet på en Bandidos-rocker i Mogenstrup den 25. december.

“Anholdelserne er et resultat af vores målrettede efterforskning af drabet, og jeg er tilfreds med, at vi nu får mulighed for at stille yderligere to mistænkte for en dommer i denne alvorlige sag,” siger politiinspektør Kim Kliver.

Han oplyser samtidig, at en intensiv efterforskning af sagen fortsætter.

SE OGSÅ: FLERE KORDINEREDE POLITIAKTIONER MOD ROCKERBORGE I KØBENHAVN

De to anholdte ved dagens aktion bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor de er sigtet for medvirken til drab.

Politiet har ikke yderligere kommentarer i sagen, da der ved morgendagens grundlovsforhør vil blive begæret lukkede døre.

Presse-fotos.dks udsendte var tirsdag eftermiddag til stede på Præstevænget, hvor politiaktionen fandt sted.

“Politiet er talstærkt til stede her. En beboer på vejen har fortalt, at politiet har været inde i en lejlighed. Hundepatruljer undersøger også området,” fortæller vores udsendte.ANDRE LÆSER OGSÅ