06. dec. 2022 - 12:01

Bedøvede, voldtog og dræbte 13-årig pige: Nu er tre afghanske mænd fængsletTre afghanske asylansøgere er fredag blevet dømt lange fængselsstraffe efter at have bedøvet, voldtaget og dræbt en 13-årig pige i Østrig

En brutal sag har rystet den østrigske befolkning og ledt til stor debat om asylansøgere i landet.

En juni aften sidste år hørte en mor nemlig det sidste til sin 13-årige datter, før hun endte i et sandt mareridt.

’Kommer du hjem,’ spurgte moren.

’Nej,’ svarede den 13-årige Leonie kort efter.

Næste morgen blev den 13-årige pige fundet død op ad et træ, skriver det østrigske medie Heute.

Alle gerningsmænd er fængslet

Nu er tre afghanske mænd på 23, 20 og 19 år blevet dømt i sagen.

Den juniaften – den 25. juni 2021 – hvor moren hørte det sidste til sin pige, mødte den 13-årige de tre afghanske mænd ved Donau-floden. De gav hende ecstasypiller og tog sammen med hende hjem i en lejlighed i Donaustadt-distriktet.

I lejligheden afviste hun de tre mænds forsøg på at have sex med hende, og derfor blandende de ifølge dommen syv yderligere ecstasypiller i pigens drik.

Da hun blev bevidstløs af den store overdosis, voldtog de hende på skift, mens det blev optaget på en af gerningsmændenes mobiltelefoner.

Efter voldtægterne stoppede 13-årige Leonie pludselig med at trække vejret, og de tre afghanske mænd forsøgte at få liv i hende igen ved at komme hende i bad.

Det hjalp ikke.

– Og da det stod klart for drabsmændene, at der ikke var noget at gøre, efterlod de hende op ad et træ, hvor hun blev fundet død dagen efter.

Kort efter mordet blev to af gerningsmændene anholdt, mens en tredje et halvt år efter blev anholdt i London, hvor han var flygtet til.

SE OGSÅ: HUGGEDE MACHETE I PANDEN PÅ MAND

Den 23-årige mand blev under retssagen i fredags dømt livstid, den 20-årige fik 19 års fængsel, mens den 19-årige fik 20 års fængsel.

”I Østrig er der faktisk stadig retfærdighed – jordisk retfærdighed,” fortalte moderen grædende fra retten ifølge Heute.

Dommen kan stadig ankes.

Du kan se et billede 13-årige pige her.ANDRE LÆSER OGSÅ