Barn fundet bundet i skov: Her er nyeste opdatering i uhyggelig sag

En 1. klasseselev blev fundet af sine forældre i et nærliggende skovområde til skolen, hvor han var bundet om et træ og med en hvid pose over hovedet. Nu har politiet ny opdatering i sagen

Politiet efterforsker fortsat en uhyggelig hændelse med en blot syvårig dreng som offer i sagen.

Onsdag blev han fundet bundet om et træ, da hans forældre kom for at hente ham i forbindelse med en tandlægeaftale.

Drengen blev fundet i et nærliggende skovområde til Vibeengskolen i Haslev, hvor han er elev.

Ifølge flere forældre og jævnaldrende elever er det en fremmed mand, der har bundet drengen om mave og hænder og efterladt ham alene med en hvid plastikpose over hovedet.

Sjællandske Nyheder har torsdag eftermiddag været i kontakt med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi for at blive bekendt med, hvordan efterforskningen af episoden skrider frem.

Men politiet holder tilsyneladende fortsat kortene tæt til kroppen.

“Jeg kan ikke sige noget overhovedet. Ikke andet end at vi har modtaget en anmeldelse (onsdag klokken 12, red.), som vi er nu er i gang med at efterforske,” siger politikommissær Jens Jedig Christiansen til mediet.

Politikommissæren vil hverken be- eller afkræft, at drengen er fundet med en hvid plastikpose over hovedet.

Vibeengskolen har tidligere oplyst i en Aula-besked til skolens forældre, at drengen blev passet op af en fremmed mand, mens han var sammen med sine klassekammerater i skoven for at samle naturting i forbindelse med en opgave.

Torsdag klokken 13.00 har Vibeengskolen udsendt endnu en besked til skolens forældre.

“Det er stadig trygt at være på Vibeengskolen, og politiet er her for at undersøge. Vi har aftalt med skolen, at vi kommer både i dag og også lidt i morgen,” udtaler leder af lokalpolitiet Kent Edvarsen sig blandt andet i beskeden.

Vibeengskolen har samtdig torsdag afholdt et orienteringsmøde med eleverne, hvor forældre ikke måtte deltage.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

Illustrationsfoto