10. aug. 2022 - 13:19

Ansat på folkeskole varetægtsfængslet for krænkelser mod eleverEn ansat på en folkeskole i Nørresundby er sigtet og varetægtsfængslet for blufærdighedskrænkelse mod flere børn på skolen

Nordjyllands Politi modtog tilbage den 14. juni i år en anmeldelse om krænkelser mod elever på Gl. Lindholm Skole i Nørresundby.

10 dage senere den 24. juni blev en ansat på skolen anholdt, sigtet og efterfølgende varetægtsfængslet i et lukket grundlovsforhør, skriver Nordjyske.

Efterforskningen står i dag stadig på, og af hensyn til den har Nordjyllands Politi forløbelig ikke flere kommentarer i sagen.

SE OGSÅ: EKSPERTER ADVARER: NARKO ER MERE TILGÆNGELIGT END NOGENSINDE – DEN PÅSTAND HAR PRESSE-FOTOS JOURNALIST TESTET

Gl. Lindholm Skole bortviste medarbejderen kort før sommerferien, da ledelsen blev bekendt med anklagerne mod den ansatte. Skolen overdragede samtidig anklager og oplysninger til politiet.

”Udover dødsfald er det her jo det værste, der kan ramme en folkeskole,” siger skoleleder Carsten Søndergaard til Nordjyske.

Dagen før skolestart orienterede skolens ledelse alle forældre, der har børn på skolen, om sagen. Ledelsen fastslog samtidig, at forældre trygt kan sende deres børn i skole.

Skolen kan ligesom politiet ikke gå nærmere ind i sagen.