Amager: Kæmpe politiaktion og høje brag

Torsdag aften foregår en stor politiudrykning på Amager, hvor mindst ti betjente deltager. Presse-fotos.dk har været i kontakt med Københavns Politi

“Der er flere patruljer, mindst to reaktionspatruljer, en indsatsleder og ti betjente til stede herude i området lige nu. Samtidig er en lægebil lige kørt afsted.”

Sådan lyder meldingen torsdag aften omkring klokken 20.30 fra Presse-fotos.dks udsendte, der er til stede på Røde Mellemvej i den københavnske del af Amager.

Her foregår en større politiaktion, og derfor har Presse-fotos.dk været i kontakt med vagtchefen ved Københavns Politi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet rykkede massivt ud til meldinger om høje brag

Vagtchef Esben Godiksen bekræfter over for redaktionen, at politiet er til stede i området.

“Vi får en anmeldelse klokken 19.56 om, at der lyder nogle høje brag i området. På daværende tidspunkt kan vi ikke udelukke, at der sker et skyderi, og derfor rykker vi ud til området for at undersøge det,” siger vagtchefen.

Fremme på stedet kan Københavns Politi hurtigt opklare, hvad der er sket.

“Vi finder noget afskudt fyrværkeri og finder også en ung mand, der har affyret det. Derfor kan vi hurtigt konstatere, at der ikke er blevet skudt. Det er klart, at vi altid vil rykke ud i passende antal, når vi får de her meldinger,” siger vagtchef Esben Godiksen.

Han er på nuværende tidspunkt ikke klar over, om den unge mand vil blive sigtet for noget i forbindelse med sagen.

Tidligere på dagen gjorde forbipasserende et uhyggeligt fund i København, da en ung mand blev fundet død. Politiet melder nu ud om den sag.

Politiet er her til stede i området