Amager i feststemning: Wafande og AGGI fortryllede Gårdhaven

Der var godt gang i den på Amager.
Der var godt gang i den på Amager.

Amager stod for hyggelig feststemning, da Wafande og AGGI gæstede øens vel nok hyggeligste gårdhave.

Mange festglade amagerkanere var mødt op for at overvære koncerterne med hitmageren Wafande og en af tidens up-coming solister, AGGI.

Koncerterner fandt sted torsdag eftermiddag den 15. august på Amagers hyggeligste scene ved Gårdhaven klos op ad Amager Centeret.

Det er et gratis arrangement, som centeret selv har taget initiativ til. Koncerterne har til hensigt at præsentere en række fede gratis dobbeltkoncerter med et stærkt line-up, hvor både velkendte og nye artister indtager den danske musikscene.

Festlighederne finder sted i løbet af hele sommeren, og i torsdags var det altså Wafande og AGGi, der tog festen til nye højder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mange mennesker var mødt op til koncerterne på Amager.

Koncerterne på Gårdhaven begyndte klokken 18.30, hvor først AGGI åbende ballet med lækre afro rytmer og catchy melodier.

På trods af at AGGI er et nyt navn i musikscenen, har hun allerede formået at imponere i festivaler som ‘SPOT’ og ‘Grimfest’ samt spillesteder som ‘VEGA’ og ‘Train’.

Efter AGGi havde stået for underholdningen på Amager i over en times tid, overtog Wafande efterfølgende scenen klokken 20.

Her fik han sunget sig ind i danskernes hjerter med kæmpehits som ‘Gi’ mig et smil’ og ‘Django’.

Wafande fik endda yderligere 20 minutters spilletid, da han stod for fantastisk entertainment og skabte fest og glæde blandt publikum.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Presse-fotos.dk var til stede for at dække koncerten og i den anledning har vi samlet nogle af de bedste billeder fra festligheden. Se billederne nedenunder:

AiaSound leverede et brag af en fest, da et stjernepækket mandskab gæstede Tiøren på Amager. Se de vilde billeder her.

For endnu mere kultur, følg ‘Midt i kulturen‘ og ‘Det sker i KBH‘ på Facebook.