06. nov. 2022 - 13:31

Alvorligt færdselsuheld: Lægehelikopter lander ved villavejEn person er hastet på hospitalet efter et alvorligt færdselsuheld i Jyllinge

Søndag eftermiddag ved 12-tiden er Præstemarksvej i Jyllinge spærret af en lægehelikopter, politibiler, brandbiler og ambulancer efter et alvorligt solouheld.

”Vi er lige ankommet til stedet, så jeg kan ikke sige så meget om, hvad der er sket. Det er en person i en bil, der på en eller anden måde har været ude for et uheld,” siger Thomas Kristensen, der er kommunikationschef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til Presse-fotos.dk.

Den indledende anmeldelse lød på, at bilen under uheldet skulle være landet på hovedet.

Det kan kommunikationschefen dog ikke bekræfte.

”Der har været rekvireret en lægehelikopter, som er landet ude på stedet. Den har der dog ikke været brug for, da personen er blevet kørt på hospitalet i en ambulance,” siger Thomas Kristensen.

Han kender ikke til den nærmere tilstand eller alder på den person, der er blevet kørt afsted i ambulancen.

Præstemarksvej er omkring uheldsstedet netop nu spærret.

”Vi arbejder lige nu på stedet for at blive klogere på de nærmere omstændigheder. Jeg har ingen tidshorisont pt.,” afslutter Thomas Kristensen.

SE OGSÅ: POLITIET ANHOLDER DRABSMISTÆNKT: ‘VI HAR HAM’

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen klokken 12.48.

OPDATERING KLOKKEN 13.44:

Presse-fotos.dks fotograf har fået oplyst på stedet, at personen, der var impliceret i uheldet, ikke skulle være hårdt kvæstet og derfor ikke i livsfare.

Samtidig har beredskabet nu pakket sammen og forladt vejen. Det betyder, at Præstemarksvej ikke længere er spærret.