Alvorlig hændelse ved folkeskole: Gerningsmand på fri fod

Politiet er nu på jagt efter gerningsmanden og søger informationer i offentligheden. Det sker efter en sag, hvor en mindreårig pige er offer

Onsdag morgen klokken 7.45 har politiet modtaget en anmeldelse om en alvorlig hændelse i en sag, der omhandler en mindreårig pige.

Pigen kom kort forinden cyklende til sin skole i Aabenraa, da hun pludselig blev antastet og blufærdighedskrænket af en mand.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi fredag i en pressemeddelelse, hvor politiet fortæller, at manden først rettede henvendelse til pigen.

‘Vi har nu brug for borgernes hjælp til at finde den formodede gerningsmand. Han har onsdag morgen omkring klokken 7.45 befundet sig på cykelstien ved Brundlund Slot, Dronning Margrethesvej og Hjelmalle i Aabenraa og efterfølgende på en sti langs boldbanerne ved Kongehøjskolen og ned mod tunnelen, der krydser Vestvejen. Først på cykel siden til fods. Derefter er han forsvundet i ukendt retning,’ oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemedeldelse.

Gerningsmanden er blevet set af et vidne, og han beskrives således:

  • Mand
  • Medbragte cykel
  • Ikke etnisk dansk og mørk i huden
  • 15 til 20 år
  • 180 til 185 centimeter høj Spinkel
  • Intet skæg
  • Iført sort strikhue, sort hættetrøje og sorte bukser

Hvis du har været i det beskrevne område onsdag morgen mellem 07.45 til 08.00 og har set en person, der passer på signalementet – eller hvis du har andre oplysninger i sagen – så hører politiet meget gerne fra dig på telefon 1-1-4.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil i den kommende periode være ekstra til stede i området for at skabe tryghed for både skolebørn og forældre.

Politikredsen oplyser, at den tager episoden meget alvorligt.

Philip Patrick Westh er fredag blevet kendt skyldig i en lang række forhold begået mod unge piger. Det gælder blandt andet drabet på Emilie Meng og flere voldtægter. Du kan læse strafudmålingen til den 33-årige mand her.

Illustrationsfoto