Advarsel om udvisning: Taxachauffør voldtager ung kvinde

En 26-årig mandlig taxachauffør er blevet kendt skyldig i at have voldtaget en ung kvinde, som han netop havde kørt hjem. Han har fået en advarsel om udvisning samt halvandet års fængsel

Den 4. februar i år lidt efter klokken 02.00 kørte en 26-årig taxachauffør en ung kvinde i begyndelsen af sine 20’ere hjem til hendes lejlighed i Valby.

Men på adressen endte kvinden med at blive udsat for et mareridt.

For på grund af at den unge kvinde var så påvirket af alkohol, valgte taxachaufføren at følge hende helt op til – og ind i hendes lejlighed.

Her klædte han ifølge dommen den unge kvinde af og gennemførte en fuldbyrdet voldtægt af hende.

45 minutter senere forlod taxachaufføren igen adressen, men da kvinden kort tid senere anmeldte voldtægten til Københavns Politi, kunne efterforskerne hurtigt finde frem til manden ud fra det pågældende taxaselskabs registreringer.

En DNA-test bekræftede senere, at taxachaufføren havde haft samleje med den unge kvinde.

Ved en sag, der løb ved Retten på Frederiksberg, har den 26-årig taxachauffør nægtet sig skyldig i voldtægt, men retten idømte ham alligevel halvandet års ubetinget fængsel, skriver B.T..

Derudover har manden fået en advarsel om udvisning, da han ikke er dansk statsborger, mens han også er blevet frakendt retten til at køre taxa.

Taxachaufføren har udbedt sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

En ung mand er natten til onsdag blevet dræbt på åben gade i København. Politiet mistænker, at en 25-årig kvinde står bag drabet og har skredet til anholdelse af hende.

Illustrationsfoto