19. maj. 2023 - 18:53

74-årig bilist fik ildebefindende midt i byen – og afgik ved dødenArkivfoto

En 74-årig kvindelig bilist faldt sent torsdag eftermiddag bevidstløs om bag rattet midt i Aarhus – og døde.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Annonce

Torsdag eftermiddag kl. 17.18 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld i krydset ved Knudrisgade og Nørreport i det centrale Aarhus.

En 74-årig kvindelig bilist havde fået et ildebefinde og været bevidstløs bag rattet, da hendes bil var fortsat over for rødt lys i krydset. Derefter kørte bilen ind i en varevogn, hvorefter den kørte ad Nørregade og ind i en mur på en bygning. Så standsede bilen.

Den 74-årige kvinde modtog efterfølgende førstehjælp af ambulancefolk på stedet, men hun blev kort tid efter erklæret død af en læge som følge af sit ildebefindende kort forinden.

Ingen øvrige personer kom til skade i forbindelse med færdselsulykken. Der skete mindre materielle skader i forbindelse med episoden. De pårørende til den afdøde kvinde er underrettet.

Hvis man har overværet episoden og måtte have brug for nogle at tale med om det, kan man ringe til Offerrådgivningen og få en snak med en professionel rådgiver på telefonnummer 116 006. Tilbuddet er gratis og uforpligtende, og det er muligt at være anonym, hvis man ønsker det. 

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ