04. okt. 2022 - 12:03

53-årig fundet død: Politiet mistænker nu drabEn 53-årig mand blev mandag morgen fundet død i sit hjem – politiet oplyser nu, at man mener, der er tale om drab

Omkring klokken 08.30 mandag morgen fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om, at en 53-årig mand var fundet død i sit hjem på Chr. Winthers Vej i Vordingborg.

I den indledende fase betragtede politiet dødsfaldet som mistænkeligt, og derfor blev en større styrke bestående af politifolk, hundepatruljer og droner sendt ud til adressen.

Tirsdag omkring klokken 10 meddeler politiet nu, at de nu foretaget kriminaltekniske og retsmedicinske undersøgelser indikerer, at den 53-årige er blevet slået ihjel.

Presse-fotos.dks fotograf er tirsdag formiddag også på Chr. Winthers Vej, hvor han kan se, at kriminalteknikere og retsmedicinere stadig arbejder på adressen. Her har man også arbejdet igennem hele mandag og natten til tirsdag.

Politiet har samtidig opsat en mobil politistation.

”Det er klart at en hændelse som dette kan skabe både utryghed og ængstelse. Derfor har vi sat vores mobile politistation i nærheden, så folk i området har mulighed for at få en snak med os om, hvad man har på hjerte,” siger vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen Rune Dahl Nilsson.  

SE OGSÅ: GRISE FANGET I FLAMMERNE UNDER STALDBRAND: FLERE DYR ER DØDE OG AFLIVET

I forbindelse med efterforskningen af det mulige drab søger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hjælp i offentligheden.

Politiet søger eventuelle vidner, der i tidsrummet mellem lørdag klokken 23.00 til mandag morgen klokken 07.00, kan have set noget omkring Chr. Winthers Vej. Hvis man har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 1-1-4.