27. okt. 2023 - 10:09

46-årig lærerinde stukket ned bagfra: ‘Jeg mærkede en stærk smerte i nakken’En 46-årig lærerinde blev i midten af september stukket ned bagfra på et stisystem i Roskilde. Nu er det kommet til offentlighedens kendskab, hvad der skete op til knivoverfaldet

Under et grundlovsforhør i onsdags forklarede anklager Sebastian Stentoft lidt om, hvad der skete forud for et knivstikkeri på en sti ved Hyrdehøj Skov i Roskilde mandag den 18. september om eftermiddagen, hvor en 46-årig kvinde fik knivstik i nakke og ryg og i en periode var i livsfare. Kvinden er lærerinde på en nærliggende skole til gerningsstedet.

Annonce

Offeret har under en afhøring med Midt- og Vestsjællands Politi fortalt, at hun gik en tur i skoven før et møde.

Hun havde netop taget sin telefon frem, da hun mærkede stærk smerte i nakken, vende sig rundt og stod front mod en ung kvinde, der var bevæbnet med en køkkenkniv.

Det skriver Sjællandske Nyheder, der var til stede under onsdagens grundlovsforhør.

Offeret har forklaret, at hun aldrig havde set kvinden med kniven før.

Annonce

(Artiklen fortsætter under billedet)

Da Midt- og Vestsjællands Politi kort tid efter ankom til stedet, var det 46-årige offer ved stadig ved bevidsthed, men var meget chokeret.

Hun var i en periode i livsfare, men blev hurtigt fløjet behandling på hospitalet i en lægehelikopter, hvor hun blev udskrevet et par dage efter.

Den 46-årige lærerinde pådrog sig blandt andet en sammenklappet lunge efter knivstik i ryggen.

Annonce

SE OGSÅ: KVINDE FORSØGT DRÆBT PÅ STI: STUKKET I NAKKE OG RYG

En 21-årige kvinde blev i tirsdags anholdt og sigtet for drabsforsøg i sagen.

Hun blev fremstillet ved et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde i onsdags, hvor hun efterfølgende er blevet varetægtsfængslet i surrogat frem til den 16. november.

Den 21-årige nægter sig skyldig.

Under grundlovsforhøret kom uhyggelige detaljer frem fra den sigtedes dagbog.

Det kan du læse mere om her: ‘JEG VIL IKKE DRÆBE, MEN JEG KAN IKKE STOPPE’ – ANHOLDT KVINDE HAR UHYGGELIG DAGBOGANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER