23. feb. 2023 - 19:11

28-årig anholdt for drabsforsøg: Skyderi på åben gadeBillede fra kort efter skyderiet

En 28-årig mand er blevet anholdt i udlandet. Han mistænkes for at stå bag et drabsforsøg i Sønderborg

Politiet har netop skredet til anholdelse af en 28-årig mand, der mistænkes af politiet for at stå bag et drabsforsøg begået den 30. oktober 2022 på Store Rådhusgade i Sønderborg.

Her blev der skudt mod en 22-årig mand, der slap med livet i behold.

Den 28-årige mand blev anholdt i udlandet på baggrund af en europæisk arrestordre, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Han er nu udleveret til Danmark og fremstilles fredag klokken 10.00 i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor han er sigtet for drabsforsøg.

Den 28-årige mand er anden person, der bliver anholdt i sagen. Under et døgn efter skyderiet blev en 24-årig mand anholdt. Han sidder netop nu varetægtsfængslet.

‘Da der er tale om en verserende sag, har Syd- og Sønderjyllands Politi i øjeblikket ikke yderligere oplysninger til pressen,’ oplyser politikredsen.

Ved fredagens grundlovsforhør vil anklagemyndigheden begærer lukkede døre.

SE OGSÅ: POLITIET: VI KOMMER OG RINGER PÅ HOS JER ALLE

Kort efter skyderiet den 30. oktober var Presse-fotos.dk i kontakt med vagtcehefen.

“Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en melding om skyderi i Store Rådhusgade. Vi er massivt til stede i området. Vi spærrer af og kontrollerer biler for dels at sikre stedet og dels at sikre vidner,” sagde Richard Borring, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi, dengang til Presse-fotos.dk.

Billede fra kort efter skyderiet
Billede fra kort efter skyderiet
Billede fra kort efter skyderiet


ANDRE LÆSER OGSÅ