23. feb. 2023 - 17:10

Politiet: Vi kommer og ringer på hos jer alleFoto: Syd- og Sønderjyllands Politi

En stor eftersøgning af en ung mand, der har været forsvundet en måned, pågår i disse dage

Politiet og Hjemmeværnet fortsætter i dag en storstilet eftersøgning af 26-årige Mads Ehmsen, der har været forsvundet siden den 23. januar.

Annonce

Eftersøgningen foregår i Varde, hvor hundepatruljer blandt andet afsøger områder, og beredskabet går fra dør til dør for at få alt ledt igennem.

‘Vi ringer på hos alle borgere i Vardes midtby under dagens eftersøgning af Mads, der sidst er set for en måned siden, for at spørge, om vi må kigge i skure, kældre eller andre mulige findesteder. Alle borgere opfordres til at tjekke egne skure, haver med mere,’ fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet har foruden den aktive eftersøgning en mobil politistation til stede på Skansen i Varde. Her kan man møde op og tale med politiet, hvis man har oplysninger i sagen.

Har man mulighed for at hjælpe direkte i eftersøgningen af Mads Ehmsen, kan man ringe 1-1-4 og meddele, at man vil deltage.

Tidligere torsdag frigav Syd- og Sønderjyllands Politi i samarbejde med pårørende til Mads Ehmsen nye billeder af ham – de billeder er taget før hans forsvinden. Du kan se dem nederst.

Annonce

SE OGSÅ: MAND FUNDET DØD PÅ METROSTATION

OPDATERING FREDAG:

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter eftersøgningen af Mads Ehmsen fredag, hvor man blandt andet vil søge med helikopter langs Varde Å.

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
26-årige Mads Ehmsen
26-årige Mads Ehmsen
26-årige Mads Ehmsen


ANDRE LÆSER OGSÅ