2,6 millioner kroner dyr bil stjålet fra familie: ‘Vi udlover en dusør’

En eller flere biltyve har natten til lørdag stjålet en dyr bil til 2,6 millioner kroner fra en familie i Helsingør. Nu udloves en dusør til personer, der kan føre politi og familie tilbage til bilen

“Tyvene har simpelthen været inde i vores garage i vores hus og kørt væk med bilen,” siger Antonio Helsingør, der er ejer af den nu stjålne bil. Presse-fotos.dk er bekendt med hans fulde identitet.

Bilen er af mærket Range Rover Sport, SVR til en nypris af 2,6 millioner kroner. Nummerpladen på køretøjet er DV 35 650.

“Man kan kende bilen ved de koksgrå matterede fælge,” siger Antonio, der har meldt tyveriet af den dyre bil til Nordsjællands Politi.

SE OGSÅ: KÆMPE MASSESLAGSMÅL PÅ VESTEGNEN

Det var natten til lørdag klokken 03.30, at en eller flere biltyve efter et længere forsøg lykkedes med at køre bilen ud af garagen.

“Jeg har stadig begge nøgler, så de har kodet bilen på en eller anden mærkelig måde. Min bil var låst, og det samme var vores port ud til bilen, men tyvene har alligevel formået at åbne det hele,” siger Antonio.

“Et dørkamera fra naboen viser, at tyvene bruger næsten 50 minutter på at starte bilen. De kan til at starte med ikke få den i gang, men man kan bare se, at lygterne tænder på bilen on and off. Men til sidst formår de at køre væk.”

På optagelsen fremgår ingen tyve, men man kan se lyset fra bilen tænde og slukke.

“Bilen kan nu være hvor som helst, men jeg er helt sikker på, at den kan blive fundet igen. Jeg vil blive rigtig glad for alt den hjælp, vi kan få, og vi giver en dusør, hvis man kan hjælpe os frem til bilen,” afslutter Antonio.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.