25. maj. 2023 - 10:31

25-årig kværkede sin kæreste: Nu er dommen faldetEn 25-årig mand er blevet idømt tidsubestemt anbringelse på en psykiatrisk behandlingsafdeling for et drab på sin 24-årige kæreste

En 24-årig kvinde blev den 3. januar 2022 fundet dræbt i lagunen på Jollevej ved Amager Strandpark. Hun sad på passagersædet i en personbil, som var blevet kørt i vandet.

Annonce

En 25-årig mand, der var kvindens kæreste, blev samme dag anholdt.

Han har siddet varetægtsfængslet lige siden og har onsdag endelig fået afgjort hans dom ved Retten på Frederiksberg.

Her har den 25-årige tilstået at have dræbt sin kæreste. Det skete ved kvælning, mens parret sad i en bil i Valby, oplyser Københavns Politi.

Straffen til den 25-årige mand lyder på en tidsubestemt anbringelse på en psykiatrisk behandlingsafdeling.

Indtil nu har han Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde.

Annonce

‘Dommen betyder, at han på ubestemt tid skal anbringes på en psykiatrisk behandlingsafdeling, indtil en læge og en dommer vurderer, at han kan udskrives,’ oplyser Københavns Politi.

I anklageskriftet stod der, at den 25-årige den 2. januar mellem cirka klokken 22.30 og 22.40 i en bil i Valby i København kvalte kvinden ved kværkning ved at tage halsgreb om kvinden med en eller begge hænder, og det greb fastholdt han, til hun døde.

De to havde været kærester i flere år, men det begyndte på et tidspunkt at gå dårligere i forholdet, fortalte anklager Emil Gregersen i retten

“Særligt i det sidste halve år op til drabet,” sagde han.

Annonce

SE OGSÅ: POLITIET RYKKER UD TIL ANMELDELSE OM SKYDERIANDRE LÆSER OGSÅ