07. nov. 2022 - 10:54

BREAKING: 24-årig mand anholdt for drabet på gravid kvinde i HolbækPolitiet har mandag formiddag anholdt en 24-årig mand for at stå bag drabet på en 37-årig gravid kvinde i Holbæk

Midt- og Vestsjællands Politi har mandag formiddag klokken 09.11 anholdt en 24-årig afghansk statsborger for at stå bag drabet torsdag aften på en 37-årig gravid kvinde på Samsøvej i Holbæk.

Den afdøde gravide kvinde var også afghansk statsborger, men var bosiddende i Danmark.

”Den anholdte mand er mistænkt for at have begået drabet på den 37-årige kvinde. Efterforskningen af sagen kører fortsat på sit højeste, og der er fortsat er mange ting, som skal afklares” siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

Den 24-årige drabsmistænkte vil tirsdag klokken 09.00 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. Her vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at anholdelsen af den 24-årige drabsmistænkte foregik uden dramatik.

På grund af anmodningen af lukkede døre har Midt- og Vestsjællands Politi ikke mulighed for at kommentere yderligere på sagen.

Politikredsen vil dog holde pressebriefing mandag klokken 14.00. Det følger Presse-fotos.dk naturligvis op på.

SE OGSÅ: HOVEDVEJ SPÆRRET: HÅNDVÆRKER FINDER KVÆSTET KVINDE

Blev stukket flere gange

Det var torsdag aften klokken 23.10, at Midt- og Vestsjællands Politi fik anmeldelsen om et knivoverfald på Samsøvej i Holbæk.

Her havde den 37-årige gravide kvinde netop fået fri fra sit arbejde på Plejecenter Samsøvej, da hun satte sig ud i sin bil på parkeringspladsen, hvor hun blev overfaldet af en gerningsmand, der stak hende flere gange med en kniv.

En kollega forsøgte at hjælpe den 37-årige kvinde ved at tage fat i gerningsmanden, men kollegaen kunne ikke forhindre drabet.

Midt- og Vestsjællands Politi mener ikke, at den 37-årige var et tilfældigt offer. De tror, at kvinden var udvalgt, men politikredsen vil dog ikke lægge sig fast på et særligt hovedmotiv endnu.

Tidligere drabschef Bent Isager Nielsen mener også, at alt indikerer, at der er tale om et nærdrab.

“Alt tyder på, det er et relationsdrab. Jeg tror, det er en tilregnelig drabsmand, der er gået efter hende. Det virker som en likvidering og en henrettelse, der er målrettet, hvor han har ventet og vidst, at hun arbejdede der og fik fri på det tidspunkt,” fortalte han et par dage efter drabet til B.T..

Den gravide kvindes baby er stadig i live og er indlagt på Rigshospitalet.

SE OPDATERING HER: DRABSMISTÆNKT 24-ÅRIG BLEV ANHOLDT I SANDHOLMLEJREN

SE OGSÅ: KVÆSTET KVINDE FUNDET: POLITIET RETTER NU FOKUS MOD ET HUS PÅ VEJEN

Kort efter drabet på Samsøvej torsdag aften
Kort efter drabet på Samsøvej torsdag aften
Kort efter drabet på Samsøvej torsdag aften